Header Ads

Colorimetrul Cultural 2013 te provoacӑ sӑ faci diferența!


Reptilianul va fi partener al unui proiect marca VIP România dedicat studenţilor pe perioada  8-14 aprilie 2013.  Proiectul se doreşte a fi un cadru de manifestare prin arte vizuale şi dezvoltare pe o temă socială contemporană. Mai multe informaţii pe site-ul oficial (www.colorimetrulcultural.ro), dar şi în comunicatul de mai jos. 

        De câte ori nu ţi-ai imaginat, în drum spre facultate, povestea casei cu vopseaua scorojită?

         Voluntari pentru Idei şi Proiecte lansează prima ediţie Colorimetrul Cultural, un proiect prin care descoperi, eşti premiat şi promovat printre cei mai buni studenţi iubitori de artă şi de Bucureşti.

         Între 10 şi 14 aprilie, Colorimetrul Cultural strânge laolaltă studenţii pasionaţi de film, fotografie, desen şi pictură şi îi pune faţă în faţă cu lideri de opinie, iniţiatori de proiecte frumoase şi specialişti din domeniul cultural-urban pe plan local şi internaţional, pentru a dezbate şi experimenta felurile în care pot lua atitudine prin artӑ.

Aşadar, ai ocazia să te înscrii la un concurs pe tema reinterpretării prin artă a unei istorii sau poveşti a Cartierului Cotroceni sau a Cartierului Evreiesc. Poţi veni singur sau te poţi alia cu alţi oameni faini, care îţi împărtăşesc pasiunea pentru film, foto, desen sau pictură. Lucrarea ta va fi selectată de un juriu specialist şi, dacă reuşeşti să-l impresionezi, vei participa, timp de 4 zile, alături de alţi 44 de finalişti, la ateliere şi dezbateri despre potenţialul cultural-urban al Bucureştiului şi vei explora oraşul împreună cu nişte oameni grozavi.

Ai şansa ca lucrarea ta să între în ultima etapă, care se lasă cu premii rotunde: 500 de euro pentru 4 cei mai cei coloriartişti! Nici locurile II şi III nu sunt de ici de colo. Pentru acestea, vom oferi premii atractive din partea colaboratorilor  noştri.

Mai mult, vei obţine vizibilitatea de care ai nevoie pentru a-ţi afirma talentul: îţi vom expune opera într-un spaţiu public central. Care e acela? Surpriză!

            Prin talentul tău, cultura Bucureştiului poate fi revalorificată!

Dacă accepţi provocarea şi vrei să faci diferenţa prin artă, vino între 10 şi 14 aprilie la proiectul-manifest. Găseşti formularul, alte idei şi inspiraţie pe www.colorimetrulcultural.roFii pe fază, să nu te prindă 6 aprilie fără lucrarea trimisă!
Colorimetrul Cultural este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development, care aparţine organizaţiei VIP România.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 14  ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.


Persoana de contact: Adina Ardeleanu
Telefon: +40755 522 709
E- mail: adina.ardeleanu@vipromania.ro 
Niciun comentariu

Copyright © 2009-2017 by Reptilianul Collective. Un produs Blogger.