Header Ads

Smârdan 17


Din Lipscani 26 am escaladat formele acoperișurilor și, cu salturi periculoase, am nimerit deasupra Berăriei Smârdan. În afară de berărie, restul imobilului este la fel de abandonat ca fosta Librărie George Coșbuc. La parter erau unelte de lucru și semne ale unei timide începeri de renovare. Pe măsură ce urcam, degradarea etajelor era din ce în ce mai vizibilă. Printre pereții sparți de la mansardă cadeau la fiecare pas bucați de tencuială și frânturi de cărămidă. 
4 comentarii:

 1. salut!! imi plac explorarile tale, am facut si eu asta in alt oras, acum ceva timp, dar tot ca si tine n am avut un aparat ca sa imortalizez sentimentele si trairile din acele cladiri :) si acum gasindu ti blogul mi s a reaprins aceasta flacara si mutandu ma in bucuresti as vrea sa reincep sa traiesc, spune mi te rog ce aparat folosesti, obiectiv? mersi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut!foarte bine, ai o un parc de distractii in Bucuresti :D Folosesc un Canon 400D cu obiectiv normal si uneori telefobiectiv 100-300mm

   Ștergere
 2. Foarte frumos! Dar, cat de safe este sa te bagi prin tot felu de locuri parasite... de civilizatie? Cum te descurici cu caini si alte creaturi (inaripate...)? Bafta in continuare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! eh.. trebuie sa gasesti momentul oportun si calea de acces potrivita. Multa spontaneitate si oportunitate. Nu sunt caini si nici ingeri :D. e pustiu

   Ștergere

Copyright © 2009-2017 by Reptilianul Collective. Un produs Blogger.