Header Ads

Tunel de sub Bucuresti filmat in Hellraiser


Hellriser Deader este al saptelea film al seriei horror. Filmarile au avut loc in Bucuresti. Dintre acestea am scos in evidenta o scena filmata in subteranele capitalei. Protagonista a descoperit in urma unei investigatii adresa unei case. Aceasta se afla la intersectia Str. Gheroghieni cu Str. Uranus.

Ajunsa la locul cu pricina deschide poarta si intra prin micul gang. In cele din urma gaseste in curtea interioara o usa cu grilaj si geam care ducea spre subsol.

Subsolul se dovedi a fi mai mare decat se astepta. Era un tunel in toata regula.

Mai jos se pot observa schimbarile care au avut loc pe acea portiune de strada de-a lungul a celor sase ani de la filmari.10 comentarii:

 1. e... tunelul cred ca e filmat intr-unul dintre forturi, asa arata unele legaturi intre bateriile de tragere amplasate in colturile acestor forturi

  RăspundețiȘtergere
 2. Am sa ma mai uit o data la film si voi fi mai atent la legaturile dintre cadre. O sa aduc update-uri.

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesanta ipoteza! 2 precizari:

  1. Denumirea corecta este str. Gheorgheni, nu Gheorghieni (fosta Epicol inainte de comunisti);

  2. Acum 6 ani casele de pe str. Uranus inca aveau parfum de epoca. In prezent, cu izolarile termice si termopanizarea frenetica, arata ca la Kabul. Oricum, daca decid "autoritatile" sa exproprieze partea stanga (sensul spre Calea Raahovei) din str. Uranus pentru noua strapungere, ramanem fara nimic pe aceasta strada istorica.

  RăspundețiȘtergere
 4. Raiden, am gasit si Gheorghieni si Gheorgheni. Ma rog. Important e ca in locul acela a fost filmata scena asta. Nu-i cine stie ce de capul filmului, insa pentru niste exploratori urbani este bogat in informatii.
  ADRIAN, revin si-ti spun, dupa ce m-am mai uitat inca o data acum la scena respectiva analizand-o atent, ca nu sunt cadre filmate in locuri diferite. Am fost atent la orice semn de pe pereti, usa, scari etc. Singura obiectie (in ceea c priveste filmul) ar fi ca in doua scene fereastra din curte este deschisa, iar in alte doua sau trei scene este inchisa. In rest continui sa cred ca acolo este o intrare intr-un tunel precum cel filmat in continuare in film.

  RăspundețiȘtergere
 5. o buna parte din scenele subterane sunt filmate intr-o baterie sau un fort, se vad clar anumite urme.

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. axelanti, nu te contrazic, dar beciul acelei case e destul de interesant; ce e filmat in continuare prea probabil sa fie fort.

  RăspundețiȘtergere
 8. Am locuit pe str.Epicol, ulterior numita GHEORGHIENI (tot pe vremea comunistilor)

  RăspundețiȘtergere
 9. Am locuit pe str.Epicol, ulterior numita GHEORGHIENI (tot pe vremea comunistilor)

  RăspundețiȘtergere
 10. E str. Gheorghieni sigur,dar casa e pe str. Uranus, no. 97, unde în prezent s-a construit o ”plombă”. S-a filmat din două bucăți,Uranus cu translatație la Forturi. Cine a fost pe acolo, nu are cum să confunde.

  RăspundețiȘtergere

Copyright © 2009-2017 by Reptilianul Collective. Un produs Blogger.