Header Ads

Subteran langa Cismigiu

Punct de reper pentru localizarea tunelului
Noi ii spunem OZNulIn capat era o poarta incuiata ce ducea in Cismigiu

Iesirea dinspre Cismigiu (inchisa)

6 comentarii:

 1. Interesanta locatia asta si nu numai,acelasi lucru e valabil si pentru alte postari in blog.Cum reusesti sa intri in astfel de locuri? Ma refer,vorbesti cu administratorii/proprietarii cladirilor respective sau pur si simplu intri si faci poze? Intreb pentru ca si mie mi-ar placea sa vad interioare ca astea,live :))

  RăspundețiȘtergere
 2. In majoritatea cazurilor, cand mi-e deschisa o usa din vina providentei eu intru prin ea si e-adevarat, m-astept la orice. In fond asta e surpriza uneo explorari, decat sa stai sa astepti o abrobare. La intercontinental de exemplu da! merita o aprobare.

  Multumesc mult pentru apreciere. Simt ca imi fac hobby'ul placut printre alti oameni.

  RăspundețiȘtergere
 3. Heya, foarte tare locatia, si vreau sa ajung si eu aici, ai cum sa imi dai niste indicatii ca sa ma indrumi spre aceasta locatie?
  Multumesc mult.

  Best regards,
  -Florin.

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut, ultimele dati cand am mai trecut pe aici, era inchisa poarta. Poate vei avea noroc. O gasesti pe Brezoianu, locatia exacta unde e cruciulita din centrul hartii

  http://www.wikimapia.org/#lat=44.4383763&lon=26.0928565&z=18&l=0&m=s&v=9

  Se observa usor daca retii primele doua poze din articolul asta. Sunt semne distinctive.

  Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 5. aha multumesc mult pentru info :D cand trec peacolo o sa tin ochii deschizi pentru intrarea aia:D poate poate reusesc sa intru :)

  RăspundețiȘtergere
 6. am ajuns intamplator acolo acum vreo 6 ani cand vroiam sa cumpar un apartament si proprietarul vindea si un garaj aflat in acel tunel...

  RăspundețiȘtergere

Copyright © 2009-2017 by Reptilianul Collective. Un produs Blogger.