Header Ads

Imobil din Piata Lahovari

Langa Piata Lahovari, la 200m de Parcul Icoanei se afla un imobil vechi din 1928, construit pentru anagajatii Regiei Monopolurilor Statului. L-am luat la pasi marunti pana sus si-napoi in subsolurile blocului-castel foarte bine conservat si structurat
Curtea interioara

Intrarea din fata

Garaje subterane


Foarte multe mâţe!Am ajuns in subsolGandacul mort in prag de iesire


3 comentarii:

  1. http://armyuser.blogspot.com/2011/07/locuinte-pentru-functionarii-publici.html

    RăspundețiȘtergere
  2. am vizitat acest blog prin 95... aveam bon la "spitalul de oftalmologie" din piata lahovary si am zis sa ma plimb ca sa nu ma plictisesc. m-au fascinat in mod deosebit lifturile de 1-2 persoane... nu mai vazusem asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiubca postul este vechi, dar... Imobilul a fost contruit de catre si pentru Regia Autonoma a Tutunului - pe gardul metalic exterior, de la strada, apar si initialele RAT. In turnul mare, deasupra gangului, erau birouri. In perioada in care am locuit aici, copil fiind, am incercat de foarte multe ori (fara succes) sa intru acolo...la vreea aceea blocul avea un adminiatrator super uracios. Motivul pentru care vroiam sa intru acolo este ca inauntru ramasesera piese de mobilier, documente si alte cele, un petic de istorie.

    RăspundețiȘtergere

Copyright © 2009-2017 by Reptilianul Collective. Un produs Blogger.